Werken bij Zorgbalans?

Bekijk hieronder de mogelijkheden om de gewenste vacature te vinden.
Moos Jongbloed (Medewerker servicebalie)

“Bij Zorgbalans zit ik op mijn plek”

Lees meer

Werken en leren in de zorg

High Res - leerlingen ZuiderhoutWord jij er gelukkig van om anderen te helpen? Ben jij van nature enthousiast en zorgzaam? Kun je goed luisteren en houd je van persoonlijk contact? Dan heb jij de kwaliteiten die nodig zijn voor werken en leren in de zorg.

Zorgbalans biedt ouderen en chronisch zieken zorg op persoonlijk niveau. Echt mensenwerk waarin je een belangrijk verschil kunt maken. Daarvoor hebben we jouw talent nodig. De behoefte aan goede ondersteuning, verpleging en verzorging wordt namelijk in de toekomst steeds groter. Wil jij daar als betrokken zorgprofessional een rol in spelen? Volg dan een opleiding in de zorg en kom bij Zorgbalans werken. Je kunt bij ons doorleren en hebt alle kansen op een prachtige carrière. Zoals Surya, verzorgende in verpleeghuis Zuiderhout, die na een omzwerving weer terugkwam naar Zorgbalans en hier nu doorleert voor verzorgende 3 IG.

 

Vind de leukste opleiding: werken en leren in de zorg

Om in de zorg te werken, kun je verschillende opleidingen volgen. Lijkt het je leuk om een helpende hand in de thuiszorg te bieden? Werk je graag als verzorgende of verpleegkundige in een verpleeghuis? Of wil je helpen bij wondverzorging, revalidatie en andere complexe taken? Bij bijvoorbeeld het ROC Nova college in Haarlem  kun je de opleiding Verzorgende 3 IG enVerpleegkunde niveau 4 volgen. Bij Zorgbalans zitten de BBL-opleidingen voor niveau 3 en 4 helaas al vol tot augustus 2014.  Je kunt nu nog niet solliciteren, maar meld je aan voor de JobAlert. Zodra de vacature vacant is, krijg je de vacature gemaild.
Een andere leuke opleiding in de zorg is Verpleegkunde niveau 5. Deze HBO-opleiding volg je onder andere bij InHolland Amsterdam of Alkmaar en bij de Hogeschool van Amsterdam. Denk vooruit en kies nu vast voor de opleiding in de zorg, die je straks een leuke baan zal opleveren. Misschien wel bij Zorgbalans.  

imageCollegas

Doorleren bij Zorgbalans

Onze medewerkers hebben vaak al een opleiding in de zorg achter de rug. Toch stimuleren we ze om door te leren. Zo leiden we op dit moment tientallen collega’s van Helpende naar Verzorgende IG op. Zeker in de verzorgingshuizen en verpleeghuizen wordt de zorg steeds gecompliceerder en hebben we behoefte aan mensen met meer kennis. Op dit moment zijn er al meerdere klassen gestart, waarvan de laatste in januari.

Al onze afdelingen en teams hebben een opleidingsbudget. Van dat geld kun je elk jaar een korte training of cursus of workshop volgen. Bijvoorbeeld om op de hoogte te blijven van je vakgebied of je verder te specialiseren.

 

Meer weten over werken en leren in de zorg?

Wil je weten hoe het is om te werken en te leren in de zorg? Heb jij vragen over onze opleidingen voor medewerkers of ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Op deze website van Zorgbalans is veel te lezen. De persoonlijke verhalen op onze blog geven een mooi beeld van het werk en leggen de functies goed uit.
Voor specifieke vragen over werken en leren in de zorg kun je terecht bij één van de hogescholen.

Copyright © 2009 - 2014 Zorgbalans | Realisatie goeiezaak.com