Werken bij Zorgbalans

Waarom werken bij Zorgbalans

Werken in de zorg kan bij Zorgbalans in een van onze woonzorglocaties. Daar hebben we ook kleinschalige woonprojecten voor mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen.

Hou je meer van vrijheid? Dan is de thuiszorg misschien iets voor jou. Bijvoorbeeld bij één van onze buurtteams of bij Prettig Thuis. Bij Zorgbalans hebben we ook interessante werkplekken voor pioniers. Wat te denken van onze ontmoetingscentra voor mensen met dementie?

Werk en denk mee

Als je met ouderen werkt, moet je wel over een bijzonder talent beschikken. Mensen begrijpen soms niet dat je voor de ouderenzorg kiest. Het lijkt ze saai, maar ze vergeten dat ouderen veel te vertellen hebben. Ze hebben al een heel leven achter zich. Dat maakt hen als mens interessant. Bij Zorgbalans bieden wij jou graag de tijd en de ruimte om de mens achter de cliënt te leren kennen.

Maatwerk oplossingen

Wat onze cliënten met elkaar gemeen hebben? Ze zijn niet altijd cliënt geweest. Ze hadden een leven vol vrijheden en gaven daar invulling aan. Met persoonlijke wensen en behoeften. Logisch dat ze daarom verschillen in hun ideeën over welke zorg ze hoe, waar en wanneer willen krijgen. Daarom zoek jij, samen met je collega’s en de cliënt altijd naar maatwerk oplossingen.

Daarbij kijk je altijd naar wat wel kan in plaats van naar wat niet kan. Jouw cliënten kunnen altijd op je rekenen, dat vinden ze fijn. En ja, de werkdruk is soms hoog in de ouderenzorg, maar daar krijg je ook wat voor terug. Salaris natuurlijk, maar ook voldoening. Dat is wat wij horen van veel van onze zorgcollega’s. 

Direct solliciteren

Ben jij klaar voor een nieuwe baan in de zorg? Heb je een zorgopleiding die past bij onze vacatures? En een bijzonder talent om de mens achter de cliënt te zien? Bekijk dan snel alle vacatures bij Zorgbalans en solliciteer direct. Nadat we je motivatie en CV hebben ontvangen, krijg je van ons zo snel mogelijk een reactie.

Zit jouw ideale baan niet in onze vacaturebank, dan kun je je aanmelden voor een JobAlert of een open sollicitatie sturen. Wil je een van onze adviseurs spreken voor een (loop)baanadvies op maat? Bel dan 023 - 8 918 363.