Visserslatijn

Lars Melkert

Zorgprofessional en fanatiek visser

“Mijn naam is Lars Melkert. Ik werk als activiteitenbegeleider bij Zorgbalans. In mijn vrije tijd ben ik fanatiek visser en vis ik vooral op grote vissen zoals karpers en snoeken.”

Activiteiten
“Ooit ben ik als hulp in de keuken begonnen bij De Heemhaven, een van de woonzorglocaties van Zorgbalans. Ik was meteen overtuigd dat ik in de ouderenzorg wilde blijven werken en omdat ik mijn hele leven al iets heb met toneelspelen was de stap naar activiteiten begeleider snel gemaakt. In deze functie kan ik helemaal mijn ei kwijt! Iedere dag verzin ik nieuwe creatieve activiteiten die onze bewoners met elkaar kunnen doen. Als ik zie hoe onze bewoners ervan opleven en genieten voelt dat erg goed. Hoe mooi dat je andere mensen blij kunt maken. Daar haal ik veel voldoening uit.”

Visserslatijn
“Piet is een van de bewoners van De Heemhaven waar ik een erg goede klik mee heb. Hij is heel aardig en ontspannen en houdt net als ik van Vissen! Omdat De Heemhaven aan het water ligt gaan we regelmatig met een aantal bewoners en een hengel op pad en vangen we hele grote vissen! Dat laatste is echt visserslatijn maar we hebben wel heel veel lol samen.

En wat is JOUW talent?