Werken in de thuiszorg bij Zorgbalans

Werken in de thuiszorg

Werken in de thuiszorg bij Zorgbalans betekent dat je bij cliënten thuis komt om hen te ondersteunen bij alledaagse (zorg)taken. Je zorgt voor mensen die niet meer alles kunnen maar wel graag in hun eigen woning en woonomgeving willen blijven wonen.

Iedere cliënt heeft iets anders nodig en dat vraagt flexibiliteit en inlevingsvermogen van jou als zorgprofessional maar dat maakt jouw werk juist zo leuk en afwisselend. Je verleent altijd zorg op maat die past bij de cliënt.


Welzijn staat voorop

Het welzijn van je cliënten staat altijd voorop! Samen met je team, je cliënt en de eventuele mantelzorger, bekijk je wat er nodig is om fijn te kunnen leven in de eigen woning en woonomgeving.


Beschik jij over een bijzonder talent?

Werken in de thuiszorg vraagt van zorgprofessionals een bijzonder talent zoals een groot inlevingsvermogen en persoonlijke betrokkenheid. Werken in een buurtteam stelt je in staat om een hechte band op te bouwen met zowel je team als je cliënten, wat het werk extra bijzonder maakt.

Jouw functie voer je grotendeels zelfstandig uit, maar je bent tevens onderdeel van een klein en vast team van verzorgenden en (wijk)verpleegkundigen waarbij overleg en het delen van kennis altijd mogelijk en soms noodzakelijk is. Binnen Zorgbalans bieden wij ruime mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en opleidingen.


Interesse?

Spreekt bovenstaande je aan en heb je een zorgdiploma op niveau 3, 4 of 5?

Met een klein en vast team werk je samen aan het welzijn van de cliënten en biedt hen de ondersteuning die nodig is. Wij hebben teams in Castricum, Heemskerk, Beverwijk, Velsen Noord, IJmuiden, Velsen Zuid, Santpoort Noord en Zuid, Bloemendaal, Velserbroek, Haarlem, Heemstede, Overveen, Aerdenhout, Zandvoort, Bennebroek en Hillegom.


Heb jij talent voor de thuiszorg van Zorgbalans? Solliciteer dan op een van vacatures: Vacatures Thuiszorg