Vrijwilligers

Word vrijwilliger bij Zorgbalans

Kom je met een bewoner onze kippen voeren? Kom je meneer Terschelling verhalen voorlezen of luister je liever naar zijn verhalen? Kom je samen koken of eet je wekelijks een hapje mee?

De huizen van Zorgbalans zijn een stuk leuker dankzij mensen als jij: vrijwilligers. Mensen die een extra kopje koffie meedrinken, die onze bewoners eens mee naar buiten nemen, of die een verhaal komen voorlezen.

Vrijwilligerswerk dat bij je past

Bij ons ben je als vrijwilliger echt een collega. Mogen we daarom jij tegen u zeggen? Zorgbalans wil dat vrijwilligerswerk ook voor jou waarde heeft. Een leuke middag, werkervaring, een compliment. Wat maakt het werken als vrijwilliger voor jou leuk? En wat past bij jou? Elke dinsdagavond met de hond langskomen in een verpleeghuis of eens per maand een leuke themalunch organiseren voor onze bewoners?

Dit krijg je als vrijwilliger

Ben je bij ons vrijwilliger dan maak je deel uit van een hecht team. Met collega’s waar jij op kunt bouwen. Die je ondersteunen en coachen waar nodig. Verder kun je rekenen op:

  • een collegiaal en gezellig team
  • een kerstpakket
  • het gratis lidmaatschap van Servicepaspoort en Zorgbalans UIT&THUIS. Hiermee krijg je hoge kortingen op verzekeringen, diensten aan huis, mooie gadgets en leuke uitjes. Wat dacht je van10% korting op je zorgverzekering en tot 60% korting op bijvoorbeeld de sauna, Walibi, de bioscoop en Philipsproducten.

Actuele vrijwilligers vacatures

Op onze vrijwilligerswebsite vind je alle actuele vacatures.
Zit er niets voor je tussen of wil je liever een persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons op. Elk huis heeft een vrijwilligerscoördinator die samen met jou kan kijken welke (tijdelijke) vrijwilligersfunctie bij jou past.
Ook bij onze ontmoetingscentra voor mensen met geheugenproblemen is het mogelijk om vrijwilligerswerk doen. Bel of mail de coördinator voor meer informatie. De contactgegevens vind je op de vrijwilligerswebsite.