Werken bij Zorgbalans

Werken bij Zorgbalans

Werken in de ouderenzorg kan bij Zorgbalans intramuraal en in de thuiszorg. Zorgbalans heeft 13 woonzorglocaties in de regio Kennemerland met ieder een eigen unieke sfeer. Daarnaast heeft Zorgbalans meer dan 45 buurtteams en ruim 20 Prettig Thuis teams.


Intramuraal werken bij Zorgbalans

Onze woonzorglocaties vind je verspreid in de regio Kennemerland. Wij hebben locaties in IJmuiden, Velserbroek, Driehuis, Haarlem, Heemstede, Hillegom en Bennebroek.

Intramuraal werken bij Zorgbalans betekent dat je als helpende, verzorgende of mbo verpleegkundige op een vaste locatie werkt in een vast team. Op de meeste locaties wonen cliënten die een vorm van dementie hebben en/of andere (lichamelijke) beperkingen maar er zijn ook locaties waar bijvoorbeeld alleen gerevalideerd wordt. Ook zijn er kleinschalige woonprojecten voor mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen.

Extramuraal werken bij Zorgbalans

Houd je meer van vrijheid? Dan is de thuiszorg misschien iets voor jou. Bijvoorbeeld bij één van onze buurtteams of bij Prettig Thuis. Bij Zorgbalans hebben we tevens interessante werkplekken voor pioniers, bijvoorbeeld in onze ontmoetingscentra voor mensen met een haperend brein.


Wat is jouw talent?

Als je met ouderen werkt, moet je wel over een bijzonder talent beschikken. Mensen begrijpen soms niet dat je voor de ouderenzorg kiest. Het lijkt ze saai, maar ze vergeten dat ouderen veel te vertellen hebben. Ze hebben al een heel leven achter zich. Dat maakt hen als mens interessant. Bij Zorgbalans bieden wij jou graag de tijd en de ruimte om de mens achter de cliënt te leren kennen. Heb jij het talent om echte verbindingen te maken met je cliënten? Dan ben je welkom bij Zorgbalans!

Maatwerk

Wat onze cliënten met elkaar gemeen hebben? Ze zijn niet altijd cliënt geweest. Ze hadden een leven vol vrijheden en gaven daar invulling aan. Met persoonlijke wensen en behoeften. Logisch dat ze daarom verschillen in hun ideeën over welke zorg ze hoe, waar en wanneer willen krijgen. Daarom zoek jij, samen met je collega’s en de cliënt altijd naar maatwerk oplossingen.

Daarbij kijk je altijd naar wat wel kan in plaats van naar wat niet kan. Jouw cliënten kunnen altijd op je rekenen, dat vinden ze fijn. En ja, de werkdruk is soms hoog in de ouderenzorg, maar daar krijg je ook wat voor terug. Salaris natuurlijk, maar ook voldoening en volop mogelijkheden om je te ontwikkelen.


Direct solliciteren

Ben jij klaar voor een nieuwe baan in de zorg? Heb je een zorgopleiding die past bij onze vacatures? En een bijzonder talent om de mens achter de cliënt te zien? Bekijk dan snel alle vacatures bij Zorgbalans en solliciteer direct. Nadat we je motivatie en CV hebben ontvangen, krijg je van ons zo snel mogelijk een reactie. Wil je werken en leren in de ouderenzorg? Zorgbalans biedt diverse opleidingen.

Zit jouw ideale baan niet in onze vacaturebank, dan kun je je aanmelden voor een JobAlert of een open sollicitatie sturen. Wil je een van onze adviseurs spreken voor een (loop)baanadvies op maat? Bel dan 023 - 8 918 363.


Onze sollicitatieprocedure

Heb je al gereageerd op een van onze vacatures of ga je nog solliciteren? Je wilt vast weten hoe onze sollicitatieprocedure in z’n werk gaat. Hieronder kun je lezen wat je kunt verwachten tijdens onze sollicitatieprocedure.

Insturen sollicitatie

Als je je sollicitatie via onze website instuurt, ontvang je automatisch een ontvangstbevestiging. Ontvang je deze bevestiging niet, dan hebben wij jouw sollicitatie helaas niet ontvangen. Kijk dan wat er niet goed gegaan is, en probeer het nog een keer. De documenten die je instuurt moeten een Word of pdf-bestand zijn. Lukt het je echt niet, dan kun je contact met ons opnemen.

Selectie

Na de eerste selectie ontvang je van ons bericht of je uitgenodigd, afgewezen of in reserve gehouden wordt. Wij streven ernaar je zo snel mogelijk een reactie te geven. Heeft de vacature een sluitingsdatum, dan ontvang je, bij de meeste vacatures, een bericht na die datum. 

Heb je gesolliciteerd als helpende, verzorgende of verpleegkundige? Dan nemen we binnen 3 werkdagen telefonisch contact met je op. We zullen je tijdens dit gesprek een aantal vragen stellen. Het gesprek duurt gemiddeld maximaal 20 minuten.

Gesprekken

Afhankelijk van de functie heb je een aantal telefonische, online of live gesprekken met een of meerdere managers of andere functionarissen.

Assessment en referenties

Voor sommige functies vinden wij het belangrijk om een assessment deel uit te laten maken van de procedure. Ter ondersteuning van de selectie kunnen wij enkele referenten raadplegen. Deze benaderen wij alleen met jouw toestemming.

Na het sollicitatiegesprek

Als je op gesprek bent geweest word je persoonlijk (telefonisch) geïnformeerd over de uitkomst van het gesprek.

Arbeidsovereenkomst

Als je geselecteerd bent voor de functie word je uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Bij overeenstemming over de arbeidsvoorwaarden, ontvang je vervolgens je arbeidsovereenkomst. Als je bent aangenomen nemen we je gegevens op in je personeelsdossier.

Privacy Statement

Jouw gegevens worden maximaal 1 jaar opgeslagen in de database van Zorgbalans. Deze gegevens worden door ons vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld en worden niet verstrekt aan derden. Als je bent aangenomen nemen we je gegevens op in je personeelsdossier.

Interne en externe kandidaten

Vacatures op onze werkenbij site staan open voor iedereen. Een interne kandidaat krijgt bij gelijke geschiktheid voorrang op een externe kandidaat.

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via werken@zorgbalans.nl en tijdens kantooruren op telefoonnummer: 023-89 18 363.