Waarom werken bij Zorgbalans

Werken in de zorg bij Zorgbalans kan in een van onze verpleeghuizen of verzorgingshuizen. Daar hebben we ook kleinschalig wonenprojecten voor mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Hou je meer van vrijheid, dan is de thuiszorg misschien iets voor jou. Kom werken bij onze Thuiszorg Buurtteams of bij Prettig Thuis. Bij Zorgbalans hebben we ook interessante werkplekken voor pioniers. Wat te denken van onze Ontmoetingscentra voor mensen met dementie?

Werk en denk met ons mee

Als je werkt in de zorg met ouderen, moet je goed tegen opgetrokken wenkbrauwen en kritische vragen kunnen. Mensen snappen vaak niet dat je voor de ouderenzorg kiest. Ze vinden het saai, vies maar ze vergeten vaak dat ouderen veel te vertellen hebben. Ze hebben al een heel leven achter zich. Dat maakt hen als mens interessant. Daarnaast is het voor jou als professionele werker in de zorg een uitdaging om zo goed mogelijk om te gaan met hun behoeftes aan zorg.

Mevrouw Janssen woont in een van onze verpleeghuizen. Meneer Pieters is onlangs verhuisd naar een verzorgingshuis, terwijl zijn zus van 83 nog thuis woont en thuiszorg krijgt van een Zorgbalans Buurtteam. Zij zijn allemaal cliënten van Zorgbalans. Wat zij gemeenschappelijk hebben? Dat zij ieder een eigen manier van leven hebben opgebouwd, met eigen behoeftes en wensen. Ze zijn dus niet altijd cliënt geweest. Ze verschillen bovendien in hun ideeën over welke zorg ze hoe en wanneer willen krijgen. Daarom zoek jij, samen met je collega’s en samen met je cliënten , naar oplossingen. En je kijkt daarbij naar wat wel kan in plaats van naar wat niet of moeilijk kan. Jouw cliënten kunnen altijd op je rekenen, dat vinden ze fijn.

En ja, de werkdruk is soms hoog in de ouderenzorg, maar daar krijg je ook wat voor terug. Salaris natuurlijk, maar ook voldoening. Althans dat zeggen veel van je toekomstige collega’s. Zij vinden het gewoon mooi om met oudere mensen te werken. Natuurlijk zijn er ook dingen voor verbetering vatbaar. Denk daar vooral over mee. Dat hebben wij graag bij Zorgbalans: collega’s die meedenken, die over de schutting durven kijken en nieuwe methodes willen proberen

Solliciteren bij Zorgbalans

Ben jij klaar voor een nieuwe baan in de zorg? Heb je een zorgopleiding die past bij onze vacatures in de zorg? Kom dan solliciteren bij Zorgbalans. De ouderenzorg en de thuiszorg is vaak heel interessant. Oudere mensen hebben genoeg verhalen te vertellen, dus je zult je vermaken tijdens hun verzorging, verpleging en behandeling. We staan open voor je ideeën en door jou kunnen je zorgcollega’s probleemloos hun werk doen. Solliciteer vandaag met de juiste opleiding, zodat ook jij aan de slag kan in de zorg.

Vacatures in de zorg

Kijk snel in onze vacaturebank om te zien welke vacatures we nu open hebben staan. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s in de verzorging en verpleging.

Direct solliciteren

Als je een leuke baan in onze vacaturebank hebt gevonden en je voldoet aan de eisen, dan kun je bij ons solliciteren. Boven en onder elke vacature staat een knop met ‘direct solliciteren’. Die knop opent een formulier, waarin je je motivatie zet en waarin je je cv uploadt. Zit jouw ideale baan niet in onze vacaturebank, dan kun je je aanmelden voor een JobAlert of een open sollicitatie sturen. Wil je een van onze recruiters spreken voor een passende zorgvacature? Dat kan ook, dat doe je via telefoonnummer 023 – 8 918 363. Nadat we je motivatie en cv hebben ontvangen, krijg je van ons binnen een paar werkdagen een reactie.