Stage in de zorg of op kantoor

Maak bij ons kennis met het mooie van de zorg. Of je nu een zorgopleiding doet, psychologie studeert, communicatie of bijvoorbeeld facilitair management. En of je nu op het mbo, het hbo of de universiteit zit. Bij ons kun je stage lopen in de zorg of een ander vakgebied en altijd op jouw niveau. Ook voor een maatschappelijke stage kun je bij Zorgbalans terecht.

Leren van elkaar

Bij Zorgbalans staat leren centraal. Je kunt van elkaar leren, doorleren en natuurlijk het zorgvak leren. Jij leert bij ons de praktische kanten van het zorgvak. Of de praktijk van administratie, HRM of paramedisch. En jij helpt ons bijdetijds en vernieuwend te blijven. Jij hebt immers vast wel ideeƫn hoe wij beter kunnen werken.

Stageovereenkomst

Als stagair krijg je bij ons een stageovereenkomst. Hierin staat:

  • hoe lang je stage duurt
  • hoeveel uur per week je stage loopt
  • hoe hoog je stage vergoeding is
  • wat je stagewerkzaamheden zijn

Aanmelden voor een stage

Weet je waar je stage wilt lopen of heb je al een idee voor een eventuele stageopdracht? Stuur een open sollicitatie en wie weet kun jij binnenkort bij Zorgbalans aan de slag.

Heb je voorafgaand aan je open sollicitatie nog specifieke vragen omtrent een stage, dan kun je die mailen naar de stagecoƶrdinator Ton Hulsbosch: t.hulsbosch@zorgbalans.nl.