prettig thuis

Werken bij Prettig Thuis

Prettig Thuis biedt het Volledig Pakket Thuis (VPT) van Zorgbalans aan ouderen met een indicatie voor wonen met langdurige, intensieve zorg. Bij Prettig Thuis zijn dit voornamelijk mensen met een vorm van dementie en/of een andere beperking. Mensen die niet meer alles kunnen maar wel graag in hun eigen woning en woonomgeving willen blijven wonen.


Welzijn staat voorop

Naast verzorgende of verpleegkundige taken, ondersteun je cliënten bij hun dagelijks leven. Het welzijn van je cliënten staat altijd voorop! Samen met je team, je cliënt en de eventuele mantelzorger, bekijk je wat er nodig is om prettig te kunnen leven in de eigen woning en woonomgeving. Je kunt hierbij ook denken aan sociale activiteiten zoals; samen een kop koffie drinken, een spelletje doen of naar de markt. Daarnaast zorg je samen met de cliënt voor een fijne en schone leefomgeving. 


Beschik jij over een bijzonder talent?

Van zorgprofessionals bij Prettig Thuis vraagt dit naast flexibiliteit een bijzonder talent zoals een groot inlevingsvermogen en persoonlijke betrokkenheid. Werken in een Prettig Thuis team stelt je in staat om een hechte band op te bouwen met zowel je team als je cliënten, wat het werk extra bijzonder maakt.

Jouw functie voer je grotendeels zelfstandig uit, maar je bent tevens onderdeel van een klein en vast team van cliëntcoaches, helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen waarbij overleg en het delen van kennis altijd mogelijk en soms noodzakelijk is. Binnen Zorgbalans bieden wij ruime mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en opleidingen.


Interesse?

Spreekt bovenstaande je aan en heb je een zorgdiploma op niveau 2, 3 of 4?

Met een klein en vast team werk je samen aan het welzijn van de cliënten en biedt hen de ondersteuning die nodig is. Wij hebben teams in Castricum, Heemskerk, Beverwijk,Velsen Noord, IJmuiden, Velsen Zuid, Santpoort Noord, Velserbroek, Haarlem, Heemstede, Overveen, Aerdenhout, Zandvoort en Hillegom.

Heb jij talent voor het Prettig Thuis team? Solliciteer dan op een van onze vacatures:

https://bit.ly/2DHTD2p