Werken bij een woonzorglocatie

Werken bij onze woonzorglocaties

Zorgbalans heeft 13 woonzorglocaties met ieder een eigen unieke sfeer.

Intramuraal werken bij Zorgbalans betekent dat je als helpende, verzorgende of mbo verpleegkundige zoveel mogelijk op een vaste locatie werkt in een vast team. Op de meeste locaties wonen cliënten die een vorm van dementie hebben en/of andere (lichamelijke) beperkingen. Er zijn ook locaties waar cliënten revalideren.

In een woonzorglocatie krijgen de cliënten de begeleiding en zorg die passen bij wat zij op dat moment nodig hebben. Naast verzorgende taken of verpleegkundige handelingen, richt je je op het welzijn van de bewoners, zodat zij zich veilig en thuis voelen.

Bij Zorgbalans staat het welzijn van onze cliënten voorop. Van zorgprofessionals vraagt dit naast flexibiliteit een bijzonder talent zoals een groot inlevingsvermogen en persoonlijke betrokkenheid.  

Naast bovengenoemde functies zijn er ook andere functies binnen de woonzorglocaties zoals huishoudelijk medewerker, ANIOS basisartsen, hbo verpleegkundigen en overige paramediche functies zoals fysiotherapeuten, logopedisten en psychologen.


Werken en leren in de zorg

Je kunt ook werken en leren tegelijk bij Zorgbalans. Meer informatie over ons werken en leren traject of over onze overige zorg opleidingen vind je hier.

 

Een overzicht van onze woonzorgcentra:

 

De Molenweid Velserbroek

Breezicht IJmuiden

De Moerberg IJmuiden

W.F. Visserhuis Ijmuiden

Velserduin IJmuiden

Huis ter Hagen Driehuis

De Houttuinen Haarlem

Zuiderhout (alleen revalidatie) Haarlem

De Heemhaven Heemstede

Kennemerduin Heemstede

Den Weeligenberg Hillegom

Horstendaal en Saanensduin Bennebroek

Slottuin in HeemstedeVacatures

Voor verschillende locaties zijn we op zoek naar nieuwe collega’s! Hier vind je een overzicht van al onze vacatures bij onze woonzorglocaties: Vacatures Intramuraal