Verzorgende in de praktijk (VIP)

Ben je op zoek naar een baan met toekomstperspectief? Wil je een betaalde opleiding volgen en direct geld verdienen?


Zorgbalans biedt je deze mogelijkheid!

Heb jij je middelbare school diploma bijna op zak én wil je veel voor oudere mensen betekenen? Meld je aan voor deze leuke en uitdagende MBO-niveau 3 opleiding Verzorgende-IG Praktijkroute (VIP)

In september 2022 start onze opleiding Verzorgende In de Praktijk (VIP). Deze opleiding wordt jou door Zorgbalans en Oppstap aangeboden. Je lessen en stages vinden allemaal plaats op de leerafdeling. Je ontvangt een leer-arbeidsovereenkomst van 28 uur met een leerling salaris conform CAO VVT (maximaal € 2135,43 bruto per maand bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van je leeftijd). De proeftijd bedraagt 2 maanden.

Als na evaluatie blijkt dat de opleiding voor beide partijen positief verloopt, ontvang je een leer-arbeidsovereenkomst tot het einde van je opleiding. Het collegegeld en de leermaterialen worden door Zorgbalans vergoed. Een deel van de opleiding doe je in eigen tijd.

VIP, een opleiding voor startende professionals!

Het unieke van deze opleiding is dat alles wat je in de theorie leert je ook direct dagelijks in de praktijk kan brengen. Dit onder begeleiding van je docenten en ervaren zorgprofessionals. Bekijk ook het filmpje van VIP leerlingen. De opleiding duurt drie jaar en na het behalen van je diploma kun je bij Zorgbalans aan de slag op basis van een vaste aanstelling. Natuurlijk voldoet deze opleiding aan de landelijke wettelijke kaders.

Je volgt de lessen op in de Zorgbalans Academie in Haarlem. Je krijgt daar les van verschillende gespecialiseerde docenten en experts van Zorgbalans. Je doet al je stages bij Zorgbalans: op de verschillende Leerafdelingen, bij de Wijkzorg en in een Ontmoetingscentrum.

Krijg extra voordeel!

Als je de VIP opleiding volgt, krijg je de Zorgbalans VIP pas. Met deze pas ontvang je hoge korting op o.a. wellness, sport, producten en dagjes uit èn je kunt met collectiviteitskorting een zorgverzekering afsluiten.

Spreekt dit je aan? Om in aanmerking te komen voldoe je aan het volgende profiel:

  • je bent minimaal 16 jaar
  • je hebt minimaal een VMBO-diploma op kader niveau, theoretische leerweg of gemengde leerweg of een diploma beroepsopleiding MBO niveau 2 of je hebt een overgangsbewijs van HAVO 3 naar HAVO 4
  • je bent gemotiveerd om bij ons aan de slag te gaan
  • je hebt doorzettingsvermogen en een behoorlijke dosis discipline
  • je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken

Voor meer informatie over de VIP opleiding neem je contact op via werken@zorgblans.nl of via 023 89 18 363